Illustrator artwork, vector graphics
adobe cursus amsterdam, gecertificeerde Adobe partner
 • Illustrator artwork thuis leren maken, vector graphics
  Zelfstandig studeren
 • Contacteer LearningTrain
  Huiswerk, correcties, uitgebreide boeken en extra hulp: het hoort er allemaal bij.

Zelfstandig studeren
Uw eigen tempo

 

Een cursus of opleiding zelfstandig doen
Wat houdt het in?

Een cursus of opleiding zelfstandig doen

Het kan voorkomen dat u alles het beste zelfstandig leert, dit kan zijn omdat u een speciaal tempo nodig hebt, niet naar les kunt of wilt komen, een sterk wisselend rooster hebt of niet zeker weet of u een vast tempo kunt aanhouden en dit lekker open wilt houden. Dan is het fijn om alles in eigen tempo te leren. U bent dan niet alleen! U hebt nog steeds een docent en deze staat klaar voor vragen, huiswerkcorrectie en extra steun. U mag bovendien 10 minuten per les videoles krijgen: zo komt u nooit vast te zitten. U kunt ook uw huiswerk dan tonen of laten zien waarmee u bezig bent, alles in uw eigen tempo.

Vind hieronder meer informatie.

Alle punten kort op een rij

 • Via video even kennis maken met uw docent. Dit is niet verplicht maar vaak wel zo fijn.
 • Studeren vanaf het moment dat u zelf bepaalt.
 • In uw eigen tempo de boeken doornemen en opdrachten uitvoeren.
 • Uw huiswerk insturen wanneer dit uitkomt: uw docent kijkt er dan zo snel mogelijk naar.
 • Uw huiswerk wordt gecorrigeerd, u krijgt correcties & tips.
 • 10 minuten video-ondersteuning per les, als u dit wilt: dit is geen verplichting.
 • Persoonlijke toetsing en examens als de cursus deze bevat.

Lesboeken met al het materiaal

Alle cursusboeken zijn zo opgezet dat u meteen met het huiswerk aan de slag kunt, zo kunt u alles terugvinden wat behandeld is, en de boeken bevatten extra opdrachten en onderwerpen waar u extra plezier van zult hebben.

Opdrachten & extra hulp

De lesboeken bevatten een huiswerk gedeelte met opdrachten die u kunt insturen, als huiswerk bij uw cursus hoort (dit hoort bij de meeste cursussen).
De bedoeling is dat u de opdrachten uitvoert met de stapgewijze informatie. Zo leert u hoe gereedschappen werken, hoe ze in te stellen zijn en waarvoor u ze kunt gebruiken.

Stuur uw huiswerk in voor correctie en extra tips van uw docent. Zo ziet de docent goed hoe het gaat, kan uw werk worden gecorrigeerd en krijgt u extra tips van uw docent. bovendien wordt zo uw vooruitgang geëvalueerd: elke cursist is immers anders en het is wel zo fijn om dit persoonlijk te begeleiden.

Tussen de lessen door kunt u contact opnemen als iets niet duidelijk is of als u extra hulp nodig hebt, zo komt u verder en blijft niet steken: uw docent is er voor u, zo leert u het beste. Vergeet ook de 10 minuten videoles per les niet!

 

 

 

^

contact