Illustrator artwork, vector graphics
adobe cursus amsterdam, gecertificeerde Adobe partner
 • Illustrator artwork thuis leren maken, vector graphics
  Live lessen
 • Contacteer LearningTrain
  Huiswerk, correcties, uitgebreide boeken en extra hulp: het hoort er allemaal bij.

Live lessen
Trainen in een groep

 

Een cursus of opleiding met live lessen
Wat houdt het in?

Groepstraining live

Live groepstraining betekent dat u met een groep les krijgt. De groep kan tot 20/25 deelnemers tellen en is daarom minder persoonlijk dan de videovariant. U krijgt les in het normale schema van twee gecombineerde lessen per week: u hebt dus een halve dag les plus koffie- of theepauze, of, als de training in de avond valt, een pauze voor avondeten.

De lessen gaan altijd door, ook als de groep klein is. Als de groep kleiner is dan vijf deelnemers wordt hij wel omgezet naar les via video.

Vind hieronder meer informatie.

Alle punten kort op een rij

 • Studeren vanaf een afgesproken datum.
 • Groepsgrootte tot 20/25 deelnemers.
 • U krijgt huiswerk en opdrachten.
 • Uw huiswerk wordt gecorrigeerd, u krijgt correcties & tips.
 • Persoonlijke toetsing en examens als de cursus deze bevat: de toetsen en examens zijn altijd op persoonlijke titel en vallen daarom ook buiten het schema.

Lesboeken met al het materiaal

Alle lesboeken zijn digitaal.
De cursusboeken zijn zo opgezet dat u meteen met het huiswerk aan de slag kunt, zo kunt u alles terugvinden wat behandeld is, en de boeken bevatten extra opdrachten en onderwerpen waarvoor tijdens de lessen geen tijd is.

Huiswerk opdrachten worden persoonlijk geevalueerd

De lesboeken bevatten een huiswerk gedeelte met opdrachten die u kunt insturen, als huiswerk bij uw cursus hoort (dit hoort bij de meeste cursussen).
De bedoeling is dat u de opdrachten uitvoert met de stapgewijze informatie. Zo leert u hoe gereedschappen werken, hoe ze in te stellen zijn en waarvoor u ze kunt gebruiken.

Stuur uw huiswerk in voor correctie en extra tips van uw docent. Zo ziet de docent goed hoe het gaat, kan uw werk worden gecorrigeerd en krijgt u extra tips van uw docent. bovendien wordt zo uw vooruitgang geëvalueerd: elke cursist is immers anders en het is wel zo fijn om dit persoonlijk te begeleiden.

Extra hulp: zo komt u verder

Tussen lessen door kunt u mailen als iets niet duidelijk is of als u extra hulp nodig hebt, zo komt u verder en blijft niet steken: uw docent is er voor u, zo leert u het beste.

 

 

 

^

contact