Illustrator artwork, vector graphics
adobe cursus amsterdam, gecertificeerde Adobe partner
  • Illustrator artwork, vector graphics
    Adobe Software
  • Contacteer LearningTrain
    Adobe software tijdens uw cursus
  • Photoshop cursus in Amsterdam
    Adobe software voor fotografen, cloud of vast

Gebruik Adobe software voor al uw grafische en webdesign werk: maak graphics met Illustrator, bewerk foto's met Photoshop...

Tijdens uw cursus zult u de software van Adobe nodig hebben om thuis of op het werk uw huiswerk te maken of om daadwerkelijk uw werk te kunnen uitvoeren. U kunt een trial (proefversie) gebruiken of de software kopen. Hier of bij een ander, dat maakt niets uit.

U kunt losse software pakketten kopen zoals Illustrator, Photoshop of InDesign. U kunt ook investeren in een complete suite waarin programma's worden gecombineerd of een pakket nemen speciaal voor fotografen.

U kunt een trial (proefversie) van de software die u tijdens uw cursus nodig hebt downloaden.

Gebruik deze link om mogelijke aanbiedingen niet te missen: sommige kortingen (recent nog van 40%) zijn van korte duur, met deze link vindt u ze snel.

Creative Cloud Software

Creative Cloud software, complete applicaties (apps)

Adobe software

U kunt als grootgebruiker bij LearningTrain terecht voor Creative Cloud licensies. En natuurlijk kunt u software eerst proberen.

Met de Adobe Cloud software hebt u overal waar nodig toegang tot uw werk. U kunt zelfs uw werk met anderen delen zodat u kunt samenwerken.

Cloud software moet u downloaden en installeren, ondanks het woord 'Cloud' staat de software op uw eigen computer.

Licensies en trials

Vind tarieven en meer informatie op de Adobe website. U kunt via LearningTrain, als gecertificeerd Adobe partner, bestellen.

Abonnementen

Abonnementen voor Adobe software

Creative Cloud: abonnementen

Voor zowel de volledige Adobe Cloud suites als de individuele software (applicaties oftewel 'apps') uit de suites sluit u een abonnement af bij Adobe.

Dit abonnement is 1 jaar geldig. In dat jaar hebt u de volledige toegang tot de software en kunt hem op 2 computers installeren en gebruiken. Zo bent u op het werk of thuis én onderweg verzekerd van toegang vanaf uw vaste machine of laptop.

Tips

Wilt u de trial downloaden voor gebruik tijdens de cursus?
Lees de software installatie taal tips.

 

Internetverbinding nodig?

Adobe software: internet verbinding

Internetverbinding?

U hebt voor de Cloud software geen internetverbinding nodig, de naam 'Cloud' is wat dat betreft verwarrend. U kunt werken zonder internet verbinding maar u zult om de zoveel tijd wel toegang nodig hebben zodat Adobe uw gebruik van de software kan verifiëren. Als dit nooit mogelijk is wordt de software namelijk gedeactiveerd.

Natuurlijk is ook internetverbinding nodig om te checken of er nieuwe versies beschikbaar zijn en de software bij te werken.

 

 

Losse applicaties (apps)
Bijvoorbeeld Illustrator, Photoshop

WIFI, faciliteiten bij LearningTrain

Losse pakketten

Losse applicaties ('apps'...) zijn bijvoorbeeld Illustrator, Photoshop of InDesign en natuurlijk ook Dreamweaver en Animate. U kunt deze los kopen zonder dat u vast zit aan de complete Creative Cloud Suite.

Losse apps zijn met name handig als u maar een enkel programma nodig hebt om uw taken uit te voeren. Dan bent u een stuk goedkoper uit.

Losse pakketten zijn inclusief

Altijd de nieuwste versie van uw applicatie
Toegang tot cloud functies
Typekit-desktop en weblettertypen
ProSite portfolio website
20 GB cloud opslag

Taal: vele talen mogelijk
Windows en Mac

U dient de software voor een jaar af te nemen, u kunt niet een abonnement voor een of enkele maanden afsluiten. U kunt per maand betalen of voor het hele jaar vooruit betalen.

Het complete Creative Cloud (CC) pakket
Alle mogelijke software

Catering bij LearningTrain

Totaalpakket

Met een abonnement op het totale Creative Cloud pakket kunt u gebruik maken van onder andere Illustrator, Photoshop, InDesign, Dreamweaver en Animate maar ook van video editors.

Het totale pakket is meer rendabel als u meer dan drie apps nodig hebt: drie losse apps zijn duurder dan het complete CC pakket.

Het totale CC pakket is inclusief

Altijd nieuwste versie van alle Cloud apps
Toegang tot Cloud functies
Typekit-desktop en weblettertypen
ProSite portfolio website
20 GB cloud opslag

Taal: vele talen mogelijk
Windows en Mac

U dient de software voor een jaar af te nemen, u kunt niet een abonnement voor een of enkele maanden afsluiten. U kunt per maand betalen of voor het hele jaar vooruit betalen.

Photoshop voor fotografen
Een eenvoudiger versie

computers en software, Adobe

Fotografen

Fotografen zijn speciale Adobe klanten, zij gebruiken LightRoom en soms Photoshop. Voor hen is dus een aantrekkelijk combinatiepakket gemaakt: Photoshop en Lightroom zitten beide in dit pakket.

Photoshop is minder uitgebreid en daarom ook goedkoper dan normaal. Er zitten wat minder functies in. Vergelijk dit op de Adobe website.

De fotografen versie is inclusief

Altijd de nieuwste Photoshop versie
Altijd de nieuwste Lightroom versieTaal: vele talen mogelijk
Windows en Mac

U dient de software voor een jaar af te nemen, u kunt niet een abonnement voor een of enkele maanden afsluiten. U kunt per maand betalen of voor het hele jaar vooruit betalen.

Meedoen aan cursussen en opleidingen

Als een LearningTrain student kunt u Adobe vragen om een studenten licensie. Adobe zal u om bepaalde gegevens vragen over u, de facturering, en de opleiding om er zeker van te zijn dat u het passende voorstel krijgt. Zo kunt u geld besparen en krijgt u de tijd (1 jaar) om de software tijdens uw opleiding echt te leren kennen.

Let op: studenten software kan op slechts een desktop of laptop computer worden gebruikt, is geldig voor één jaar, en mag niet worden gebruikt voor commerciële ontwerpen.

Vind meer informatie over studentensoftware op deze pagina.


TIP De installatie taal

Catering bij LearningTrain

Tips over de taal van installatie

Engelstalige hulp

In de toekomst zult u vast dingen willen opzoeken over uw software. De fora voor hulp zijn meestal in het Engels. Het is handig om dan de correcte termen te kunnen gebruiken. Met een anderstalige versie van de software moet u deze eerst opzoeken.

Helpdesk

Voor vragen na aanschaf van de software krijgt u hulp van een Engelstalige Adobe helpdesk. U zult uw vragen in het Engels moeten stellen. Slim als u dan de Engelstalige software hebt: zo ziet u meteen wat wordt bedoeld.

Uitwisseling van bestanden

Als u veel bestanden moet uitwisselen met collega's in andere landen, wat in de mode vaak het geval is, is het slim om de Engelstalige versie te nemen. U hebt dan dezelfde versie en kunt beter overleggen.

Particulieren en bedrijven

computers en software, Adobe

Hoeveel licensies?

Particulieren

U kunt de software zelf makkelijker regelen dan ooit. Als particulier gebruiker bent u zo beter af dan als u het in een winkel koopt of via LearningTrain. Uw licensie komt op uw eigen naam en u bepaalt wat u wilt kopen, niets wordt door LearningTrain beheerd.

Bedrijven

Bedrijven kunnen volumelicensies kopen, deze kunt u via LearningTrain bestellen. U kunt zo voordelig voor veel seats een licensie aanschaffen en gebruik maken van geldende kortingen.
Dit is alleen aantrekkelijk voor bedrijven waar veel licensies voor nodig zijn, vanaf 50 stuks.

 

 

^

contact